top of page

Lager- og logistikkmedarbeider

Vi søker deg som er ambisiøs, proaktiv og brenner for fornøyde kunder både internt og eksternt! Som en del av Team Østnes har du nå mulighet for å bli en del av en spennende organisasjon i vekst!

Vårt Aftersales & Support team har en helt vital rolle i å ivareta vårt løfte til våre kunder om å levere ekstraordinær service, sømløs kundeservice og support slik at kundene kan fokusere på sin kjernevirksomhet. Teamet er i daglig kontakt med både eksterne og interne kunder og er et svært viktig bindeledd mellom kunde, øvrige forretningsområder og våre leverandører.

Om stillingen

I denne stillingen skal du bidra til å drifte vårt lager- og distribusjonssenter med effektiv vareflyt og dokumentbehandling i tett samarbeid med vår Lager- og Logistikksjef. I tillegg skal du ha kontroll på bestilling og registrering av reservedeler til vårt Part 145 lager. Andre sentrale arbeidsområder for stillingen:

 • Ansvar for all driftsmateriell inkludert kjemikalier til vårt verksted

 • Kontroll på verktøy. Oppfølging av kalibrering samt inn/ut-levering

 • Plukking, pakking og forsendelser

 • Organisere transport og opphentinger

Hva skal til for å lykkes i denne stillingen?

For å lykkes i denne stillingen er du en person som er nøyaktig, fleksibel, kundeorientert og strukturert. For øvrig er følgende kvalifikasjoner gode faktorer for suksess:

 • Erfaring med og kunnskap om å jobbe i IT systemer

 • Erfaring med håndtering av materiell med sporbarhet er en fordel

 • Gode kommunikasjonsevner

 • Engelsk skriftlig og muntlig

Hva vi kan tilby deg!

Du vil bli en del av en virksomhet i utvikling og vekst, der du får mulighet til å ha stor innflytelse. Videre kan vi tilby deg:

 • Arbeid i et spennende selskap

 • Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver

 • Hyggelig og dynamisk arbeidsmiljø med engasjerte kollegaer

 • Konkurransedyktige betingelser

 • Gode utviklingsmuligheter for den rette kandidaten

Søk her:

Ønkser du å bli en del av vårt team og har spørsmål om stillingen, er du velkommen til å kontakte Bjørn Hjelen, Director Supply Chain, via tlf: +47 966 26 460. Du kan søke via FINN.no ved å klikke her. Vi ser fram til å motta din søknad og CV snarest!

Om Østnes Helicopters

Østnes Helicopters ble startet i 1993 med etableringen av selskapet Kjell A Østnes AS i Oslo. I 1999 inngikk Østnes Helicopters et partnerskap med Eurocopter, i dag kjent som Airbus Helicopters. Selskapet fungerte som salgsagent for Airbus frem til januar 2020, da vi offisielt overtok rollen som nordisk distributør. I 2006 ble Østnes Helicopters distributør for Airbus Helicopters reservedeler og tjenester for det nordiske markedet. Som et resultat av dette har selskapet etablert en betydelig tilstedeværelse i Norden innen rotorflysektoren og har solgt over 400 helikoptre, både direkte fra opprinnelige utstyrsprodusenter og gjennom bruktmarkedet.

Østnes Helicopters fungerer som salgsdistributør for Airbus Helicopters og Safran Helicopter Engines i Norden. I 2020 lanserte vi også vårt eget vedlikeholdssenter på Eggemoen, Hønefoss. Dette har gitt oss muligheten til å videreutvikle våre vekstambisjoner om å bli en One Stop Shop for nordiske helikopteroperatører, samtidig som vi fortsetter å levere førsteklasses ettermarkedstjenester til alle våre kunder over hele verden.

 

Bli kjent med Østnes Helicopters her.

Vi ser frem til å høre fra deg!

bottom of page