top of page

Regnskapscontroller

Drømmer du om å ta del i en verden av spennende muligheter i et selskap som er fremtidsrettet, faglig solid og i stadig utvikling? Har du ambisjoner om å være med på å forme regnskapsfunksjonen i et stort og voksende konsern? Da kan dette være en unik mulighet for deg til å bli med på en spennende reise mot nye høyder!

Vi ser etter en dyktig regnskapscontroller som vil få en enestående mulighet til å utøve sine fagkunnskaper i et dynamisk og voksende konsern, og innenfor en luftfartsbransje i stadig utvikling. Vi har som mål og ambisjon å være den foretrukne leverandøren for helikopteroperatører i Norden. Du vil bli en sentral ressurs i styrkingen av konsernets økonomifunksjon.

I rollen vil du rapportere til selskapets CFO og ha et tett samarbeid med økonomiteamet og mot de resultatansvarlige i konsernet.

Sentrale arbeidsoppgaver:

Din rolle vil omfatte regnskapsansvar fra A til Å. Dette innebærer løpende bokføring og periodisk rapportering, lønnskjøring med tilhørende rapportering, utarbeidelse av årsregnskap, ligningspapirer og skattemeldinger. Videre vil du ha ansvar for:

 • Utføre periodiske avstemminger og kontroll av resultat og balanse

 • Kontrollere, avstemme og rapportere MVA

 • Videreutvikle og forbedre interne rutiner, prosesser og systemer, inkludert valg og implementering av nytt regnskapssystem

 • Ad hoc oppgaver og prosjekter

 • Samarbeide med HR om ansattrelaterte oppgaver og sparringpartner for CFO

Ønskede kvalifikasjoner: 

For å lykkes i stillingen må du ha høyere økonomisk utdanning. For å kunne ivareta en viktig rolle og et stort ansvar, ser vi etter deg som har erfaring innen regnskap eller controlling, helst 3-5 års erfaring. Videre ser vi etter deg som har:

 • Solid regnskaps- og forretningsforståelse

 • Fortrinnsvis statsautorisert regnskapsfører

 • Kjennskap til Visma Global/Business/Lønn er en fordel, men ikke et krav

 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk

Personlige egenskaper:

Vi ser etter deg som er fremoverlent, løsningsorientert og med stor arbeidskapasitet og gjennomføringsevne. Du vil være en viktig drivkraft for kontinuerlig utvikling innenfor området, og derfor er egenskaper som selvstendighet og ansvarsbevissthet høyt verdsatte egenskaper hos oss. Dersom du også har øye for detaljer og en strukturert arbeidsmetodikk, kan du være den rette kandidaten for stillingen. Til slutt ser vi etter deg med gode analytiske ferdigheter og et sterkt engasjement for å oppnå høy kvalitet i rollen din.

Vi kan tilby:

Du vil bli en del av en virksomhet i utvikling og vekst, der du får mulighet til å ha stor innflytelse. Videre kan vi tilby deg:

 • Arbeid i et spennende selskap

 • Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver

 • Hyggelig og dynamisk arbeidsmiljø med engasjerte kollegaer

 • Konkurransedyktige betingelser

 • Gode utviklingsmuligheter for den rette kandidaten

Stillingen vil være lokalisert i selskapets kontorer i Tullins gate 2, Oslo, med noe reisevirksomhet, inkludert til konsernets lokaler på Eggemoen/Hønefoss.

Søk her:

Ønsker du å bli en del av vårt team og har du spørsmål om stillingen, er du velkommen til å kontakte Even Nordstrøm på tlf: +47 411 89 012.  Du kan søke via FINN.NO ved å trykker her. Vi ser frem til å motta din søknad og CV så snart som mulig!

Om Østnes Helicopters

Østnes Helicopters Gruppen består av Kjell A Østnes AS, Kjell A Östnes AB, Norwegian Camo Support AS, Østnes Aero AS og Dragonfly AS. Bedriften er distributør for Airbus Helicopters og Safran Helicopter Engines, og leverer nye helikopter, lease og finansierings løsninger, og bistår ved kjøp og salg av brukte helikopter, levering av alt av reservedeler og komponenter både nytt og overhalt, reparert eller exchange løsninger, teknisk support og CAMO tjenester – med andre ord er Østnes Helicopters en One Stop Shop for Nordiske helikopteroperatører. Vi er i dag totalt 35 ansatte fordelt i all hovedsak mellom den tekniske basen på Eggemoen og hovedkontoret i Oslo.

 

Les mer om Østnes Helicopters her.

Vi ser fram til å høre fra deg!

bottom of page