top of page

Aftersales & Support Specialist

Vi søker deg som er ambisiøs, proaktiv og brenner for fornøyde kunder både internt og eksternt! Som en del av Team Østnes har du nå mulighet for å bli en del av en spennende organisasjon i vekst!

Vårt Aftersales & Support team har en helt vital rolle i å ivareta vårt løfte til våre kunder om å levere ekstraordinær service, sømløs kundeservice og support slik at kundene kan fokusere på sin kjernevirksomhet. Teamet er i daglig kontakt med både eksterne og interne kunder og er et svært viktig bindeledd mellom kunde, øvrige forretningsområder og våre leverandører.

Om stillingen

Som Aftersales & Support Specialist vil du blant annet gjennomføre proaktiv kundeoppfølgning, planlegge innkjøp for bedriften og ha ansvar for salg av tekniske produkter og tjenester. Andre sentrale arbeidsområder for stillingen:

 • Produktsupport og salg tilknyttet firmaets agenturer og distribusjonsavtaler

 • Behandling av innkommende kundehenvendelser og oppfølgning av disse

 • Ansvar for oppfølgning av dedikert kundeportefølje

Hva skal til for å lykkes i denne stillingen?

For å lykkes i denne stillingen er det en fordel med relevant bachelor eller mastergrad, men dette er ikke et absolutt krav. Det viktigste er at du kan vise til relevant erfaring fra salg eller kundeservice. og at du som person er fleksibel, kundeorientert og strukturert. For øvrig er følgende kvalifikasjoner gode faktorer for suksess:

 • Erfaring med og kunnskap om å jobbe i IT systemer (Super Office f.eks)

 • Gode kommunikasjonsevner

 • Engelsk skriftlig og muntlig

Hva vi kan tilby deg!

Du vil bli en del av en virksomhet i utvikling og vekst, der du får mulighet til å ha stor innflytelse. Videre kan vi tilby deg:

 • Arbeid i et spennende selskap

 • Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver

 • Hyggelig og dynamisk arbeidsmiljø med engasjerte kollegaer

 • Konkurransedyktige betingelser

 • Gode utviklingsmuligheter for den rette kandidaten

Søk her:

Ønkser du å bli en del av vårt team og har spørsmål om stillingen, er du velkommen til å kontakte Bjørn Hjelen, Director Supply Chain, via tlf: +47 966 26 460. Du kan søke via FINN.no ved å klikke her. Vi ser fram til å motta din søknad og CV snarest!

Om Østnes Helicopters

Østnes Helicopters ble startet i 1993 med etableringen av selskapet Kjell A Østnes AS i Oslo. I 1999 inngikk Østnes Helicopters et partnerskap med Eurocopter, i dag kjent som Airbus Helicopters. Selskapet fungerte som salgsagent for Airbus frem til januar 2020, da vi offisielt overtok rollen som nordisk distributør. I 2006 ble Østnes Helicopters distributør for Airbus Helicopters reservedeler og tjenester for det nordiske markedet. Som et resultat av dette har selskapet etablert en betydelig tilstedeværelse i Norden innen rotorflysektoren og har solgt over 400 helikoptre, både direkte fra opprinnelige utstyrsprodusenter og gjennom bruktmarkedet.

Østnes Helicopters fungerer som salgsdistributør for Airbus Helicopters og Safran Helicopter Engines i Norden. I 2020 lanserte vi også vårt eget vedlikeholdssenter på Eggemoen, Hønefoss. Dette har gitt oss muligheten til å videreutvikle våre vekstambisjoner om å bli en One Stop Shop for nordiske helikopteroperatører, samtidig som vi fortsetter å levere førsteklasses ettermarkedstjenester til alle våre kunder over hele verden.

 

Bli kjent med Østnes Helicopters her.

Vi ser frem til å høre fra deg!

bottom of page