top of page

CAMO medarbeider

Østnes Helicopters styrker organisasjonen på Eggemoen!

 

Vi samler våre tekniske aktiviteter på Eggemoen

Østnes Helicopters Gruppen består av Kjell A. Østnes AS, Kjell A. Østnes AB, Østnes XO AS, Norwegian Camo Support AS, Østnes Aero AS og Dragonfly AS.

I tillegg til vedlikeholdstjenester, er Østnes Helicopters distributør for Airbus Helicopters og Safran Helicopter Engines, vi leverer nye helikopter, lease og finansierings løsninger, vi bistår ved kjøp og salg av brukte helikopter, vi leverer alt av reservedeler og komponenter både nytt og overhalt, reparert eller exchange løsninger, teknisk support og CAMO tjenester – med andre ord en One Stop Shop for Nordiske helikopteroperatører. Vi er i dag totalt 35 ansatte fordelt i all hovedsak mellom den tekniske basen på Eggemoen og hovedkontoret i Oslo.

Som et steg videre i våre ekspansjonsplaner har vi samlet all vår tekniske virksomhet og kompetanse (Norwegian CAMO support og Østnes Helicopters part 145 verksted) I felles lokaler på Eggemoen.

Vårt høyt kvalifiserte team leverer i dag CAMO tjenester til lette Airbus helikopter av type AS350/H125, EC 120 og EC 130.

Vi ønsker nå å styrke teamet på Eggemoen ytterligere og søker en CAMO-medarbeider som brenner for kvalitet, nøyaktighet, struktur og luftfart og som trives med høyt tempo og en variert arbeidshverdag.

Stillingen vil være knyttet til vår CAMO-virksomhet og arbeidsoppgavene vil bl.a. være dokumentasjonsarbeid, utarbeidelse og revisjoner av vedlikeholdsprogram, behandling og implementering av Airworthiness Directive (AD) / Service meddelelser (SB), klargjøre vedlikeholds ordre, samt andre oppgaver knyttet til CAMO.

Vi tilbyr et spennende internasjonalt arbeidsmiljø og konkurransedyktige betingelser.

Vi ser etter deg som har 

  • Teknisk forståelse

  • Bakgrunn fra luftfart

  • Kunnskap om luftfartens regelverk

  • Brukererfaring med datasystem for teknisk oppfølging som eks. Gannet, MRX eller tilsvarende.

Du må tilfredsstille følgende krav 

  • Du må tilfredsstille vandelskravene for adgang til Avinors lufthavner

  • Førerkort klasse B 

  • Gode engelskkunnskaper

  • Gode datakunnskaper

Søk nå!

Om du vil å bli en del av vårt team, send søknad med CV snarest til tore.strid@ostnes.com

Vi ser frem til å høre fra deg!

bottom of page